Menu Sluiten

Onze laserbehandelingen

Onze werkwijze

Intakegesprek laser ontharen

Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek plaats met een van onze specialisten. Tijdens het intakegesprek zal er een behandelplan samen met u worden opgesteld. De behandelingen worden uitgevoerd door een van onze specialisten. Er wordt met u gesproken over de verwachtingen en het te behalen resultaten.

Voorbereiding

Drie weken vóór de behandeling geen (of zo weinig mogelijk) zon, zonnebank of zelf bruinende crème. Het pigment in de huid kan het effect van de behandeling nadelig beïnvloeden. Gedurende de behandelperiode en 4-6 weken voor de eerste behandeling mag het te behandelen gebied niet geharst of geëpileerd worden. Scheren mag wel 24 uur vóór de behandeling, moet u zelf het gebied zorgvuldig scheren. Op de dag van behandeling moet het haar net zichtbaar en voelbaar zijn.

Aantal behandelingen

Het aantal behandeling voor het volledig ontharen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer het haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld worden er voor laser ontharen zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat.

Duur van de behandelingen

Dit verschilt per gebied. Hoe groter het gebied, hoe langer de behandeling duurt. Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. Een bikinilijn ontharen duurt ongeveer 30 minuten en voor het hele lichaam wordt er 1 uur tijd gereserveerd.

Voordelen laser ontharen

 • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden,
 • Geschikt voor grotere oppervlakten,
 • Geen irritatie van de omliggende huid,
 • Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei,
 • Onze laserapparaten hebben een FDA-keurmerk. (De FDA keurt de apparatuur, en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
 • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren,
 • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad,
 • Wordt als pijnloos ervaren,
 • Snel resultaat
 • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden hervatten,
 • Geschikt voor mannen en vrouwen

Pijnloos ontharen

Bij laserontharing wordt er een laser golflengte naar het haarzakje gestuurd, waardoor het haarzakje de voedende eigenschappen verliest. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje verdwijnt en de kans op het groeien van nieuw haar onmogelijk is, immers geen haarzakje, geen haartje. Elk lichaam is anders, elke haargroei is anders. Iedereen heeft haarzakjes met verschillende anatomische structuren. Deze haarzakjes groeien op verschillende dieptes in de huid. Verschillende lasergolflengten zijn nodig om elk haarzakje te bereiken en definitief te ontharen. Onze laserapparaten zijn uniek en combineert als enige laser, de drie meest effectieve laser golflengten in één handstuk, een uniek voordeel! Tevens bevatten onze laserapparaten speciale technologie die de haarzakjes langzaam verwarmt, geen pijnlijke lichtflitsen zoals bij de verouderde IPL techniek. De haartjes die met traditionele IPL machines moeilijk te verwijderen waren zijn nu ook goed en effectief te behandelen. Op basis van zowel wetenschappelijk als klinische onderzoeken blijkt dat laser effectiever en veiliger is dan IPL. Bij laserontharing zijn er minder behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Veilig, snel en effectief!

Boek vandaag nog een afspraak!